HUSET

Huset er et 300 år gammelt smukt stenhus, som ligger i en lille gade i landsbyens centrum. Det er 300 m2 i 3 etager med en  ugenert tagterrasse på 28 m2. Der hører en garage til huset, hvor der står nye cykler til fri afbenyttelse. Der er sovepladser til 8-10 personer. Da huset har meget tykke stenmure, er det et behageligt sted at bo, selv på meget varme dage.

Stueplan Stort veludstyret køkken med spisebord, nyt komfur med gasblus og elovn, opvaskemaskine, køleskab med lille fryser og mikrobølgeovn. Bryggers med vaskemaskine. Badeværelse med toilet og brusekabine.

1. sal Stor stue med pejs m. glaslåge, tre sofagrupper, spisebord, radio med cd-afspiller, TV og DVD. To store soveværelser. Det ene med 2 stk 3/4 senge og en sofagruppe, så værelset kan benyttes som både soveværelse og stue. Det andet værelse har 2 gode brede senge.

2. sal Repos med “bibliotek”, som har mange DVD-film og danske bøger. 2 soveværelser, hver med to gode brede senge.. Badeværelse med toilet, bidet og brusekabine. Tagterrasse med stor parasol, liggestole, spisebord, køleskab og grill.